Margrete Rønning

 

Margrete er utdannet psykolog i Danmark, og har erfaring med utredning og behandling i spesialisthelsetjenesten. Akkurat nå jobber hun som psykolog på Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling i Narvik. Ved siden av dette er hun ansatt på NTNU i et forskningsprosjekt om barneverntjenester i Norge. Margrete er lidenskapelig opptatt av å gjøre informasjon og kunnskap om psykologi og psykisk helse tilgjengelig for folk flest gjennom skreddersydde foredrag og enkle tekster på instagram (@vandrepsykologen). Hennes  visjon er å bidra til å styrke den psykiske helsen ved å inspirere til å bruke fysisk aktivitet og natur i større grad enn folk flest  gjør i dag.

Opplever du at hverdagen er utfordrende? Føler du at du ikke strekker til? Noen ganger kan mennesker få vanskelige tanker og følelser, og være i behov av at en fagperson hjelper til med å sortere disse. Margrete tilbyr psykologisk veiledning. Dette innebærer at du kan få hjelp til å mestre hverdagen på en bedre måte, lære om stresshåndtering og normale psykiske vansker. 

"Det er viktig for meg at vi møtes et sted som føles trygt for deg. Om det er over telefon eller video. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller for å booke en time"

[email protected] 

 

Mine tjenester