Velkommen til Vidde.

Apr 14, 2022

 

Dette er et selskap og en blogg i støpeskjea. Vi har store drømmer og ambisjoner, men vi må starte et sted. Det er det vi driver med nå. I disse dager jobber vi med å sette sammen konseptet vårt, lage tilbud, definere målgrupper..  Dette er utrolig krevende arbeid som tar masse tid. Men det er også kjempespennende og vi lærer utrolig mye.  Vi tror veldig sterkt på verdien av å dele ideer, utvikle og teste ideene sammen og etterhvert lage gode tjenester som fungerer. Her må dere hjelpe oss.

Vi lever i en verden der alt går fort, og vi blir bombardert med stimuli. Det kan være vanskelig å skru av og få sove. Vi lever også i en verden der tilgang på komfort og  kaloririk mat er høyere enn noen gang, samtidig som vi beveger oss mindre og mindre. Vi lever i en verden der stadig flere får livsstilssykdommer og som sliter med økende vekt. Etter pandemien er det også mange som sliter med å komme igang igjen, og har følt på tøffe år preget av isolasjon og ensomhet. 

Arbeidslivet har opplevd en av sine største endringer i løpet av pandemi årene, og dette krever utrolig mye arbeid for ledere og arbeidsutøvere. Ja, vi liker å kalle det arbeidsutøvere på samme måte som idrettsutøvere. Men for en arbeidsutøver er det ikke like lett å restituere, slå av og på, og finne fokus. Det fullt kjør hele tiden. Derfor opplever mange bedrifter utbrenthet, høy belastning og mange som slutter. Det er ikke bærekraftige prestasjon over tid. 

Dette er disse tingene vi ønsker å arbeide med. Det synes vi er kjempespennende. 

Så hva skal egentlig Vidde være for noe?

Vidde skal være et selskap som jobber med å hjelpe mennesker og bedrifter med å få en bedre hverdag. Vi liker å kalle det helse og prestasjonstrening som gir bærekraftige prestasjoner over tid. Gjennom kurs, støttesamtaler, coaching og ulike tjenester til bedriftsmarkedet mener vi at vi har mye å tilby. 

Det finnes utrolig mye kunnskap,  naturlige virkemidler og verktøy som vi kan bruke for å skape oss en hverdag med overskudd, energi og et rikt liv med venner og familie. Et rikt liv fylt med kontraster, med meningsfylte aktiviteter og en sterk tilknytning til venner og familie mener vi er oppskriften på et godt liv. 

Vi elsker å drømme. Derfor har vi etablert Vidde.. Vidde er et selskap som har vært en ide hos oss over mange år  da vi alle har en sterk kjærlighet for bevegelse, samhold og være ute i naturen. Etter at vi alle har opparbeidet oss masse kompetanse og erfaring, så føler vi at vi nå er klare til å dele dette med dere. Hvordan veien blir til videre vet vi ikke. Men så lenge man har noen drømmer og ideer, så kommer man langt.  Velkommen til starten på noe vi synes er super spennende og vi håper at dere vil følge oss videre på ferden. Velkommen til Vidde.