Samtaler  hos Vidde

 

   

 

Føler du at du har en dårlig stressbalanse i hverdagen og sliter med å bygge overskudd og fokus? Vi tilbyr privatpersoner og ledere rådgivning for hvordan å prestere mer bærekraftig på jobb, og i hverdagen.  Vi jobber systematisk med å identifisere, og tette energilekkasjer i egen hverdag. Vi jobber også med å bygge  overskudd, energi og optimalisere for god søvn.  Det handler ofte om å få en bedre stressbalanse gjennom enkle verktøy og kunnskap om egen kropp. 

 

Vi kan også hjelpe deg med å ta ut et ønsket potensial på en bærekraftig måte.  Det kan være gjennom støtte til ulike livsutfordringer, verktøy for å bedre kunne skru av/ skru på i hverdagen, eller ved å hjelpe deg komme i bedre form.

Vi benytter etablert vitenskapelig kunnskap i kombinasjon med teknologi for å optimalisere kropp, hodet og sinn for en bærekraftig hverdag. 

 

Tematikk vi kan snakke om: 

 

Stressmestring
Bli flinkere til å mestre stress på en bærekraftig måte. 

 

Energi og overskudd i hverdagen
Kartlegge og tette energilekkasjer i egen hverdag. 

 

Pust 

Lær deg hvordan du kan bruke pust og pusteteknikker for å regulere deg selv, få bedre sportslige resultater og bedre helse.

Forbedret arbeidsytelse
Hev produktivitet, kreativitet og  god ledelse av deg selv og dine kollegaer. 

Fokus og konsentrasjon
Mestre kunsten å bygge fokus i hverdagen. 

 

 

 

 

Slik fungerer våre samtaler     

 

Vi er opptatt av å løfte frem dine egne ressurser og fremme sammenhengen mellom fysisk og mental helse.    

 I våre støttesamtaler fokuserer vi på hvordan å "skru av og på" hodet og kropp med kvalitet, hvordan bygge et godt fysisk og mentalt overskudd, viktigheten av søvn og restitusjon. Vi ønsker å lære deg hvordan du kan måle og overvåke energinivået til kroppen så du kan ta gode valg for å unngå utmattelse og øke overskudd. Det er like viktig enten du er idrettsutøver eller bare ønsker en mer balansert hverdag.   

 

 

 

Oppfølgingen avtales direkte med den du ønsker å jobbe med. Vi jobber både digitalt og fysisk.  

Våre fagpersoner

Lars Christian Larssen

Forretningsutvikler  

 

Book samtale med Lars

Personvern:

Alle våre samtalepartnere har taushetsplikt og forholder seg til etiske retningslinjer.
Vi tilbyr ikke behandling av psykiske lidelser. I tilfeller med alvorlig psykisk lidelse anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege for henvisning til spesialisthelsetjenesten.