Ikke bærekraftig uke. 

Feb 08, 2024


Denne uken har vært vanvittig spennende, men også veldig krevende. 

Mandag og tirsdag hadde jeg kundemøter. 
Onsdag hadde jeg 2 foredrag på en dag. Torsdag hadde jeg et foredrag på HR Norge sitt HR Forum på Fornebu og så webinar for 900 personer på kvelden sammen med  Erik Bertrand Larssen. 

Utrolig gøy, men det er ikke et bærekraftig tempo i lengden. Fortsetter jeg sånn, vil jeg brenne ut på sikt. 

På slike uker føler jeg det er ekstra fint å ha en biometrisk fartsmåler på armen som hjelper meg med å fortvalte egen energi. Da kan jeg følge med på om jeg lader nok, og at jeg ikke kjører batteriet helt flatt. Som dere ser denne uken er det litt for mye gult for min del. 

Helt konkret, hjelper Garmin klokken eller whoop båndet med å minne meg på at jeg må legge meg litt tidligere, droppe en hard treningsøkt, og heller fokusere på å roe ned kropp og hodet før legging. Noen ganger bruker jeg lang tid på å roe med ned. Men det hjelper i allefall litt🤓. 

Idag er det kun lading som gjelder🧘‍♂️. 

God helg når den tid kommer.