Selvledelse og energistyring

Feb 08, 2024

Energistyring: 
Er du bevisst på hva som gir og tar energi i din hverdag? 

Jeg gjør mange ting på jobb som jeg synes er ekstremt spennende, og som gir meg masse energi. 

Eneste problemet er at de tingene som gir meg masse energi og mestring, ja de krever også veldig mye av meg. De fysiologiske prosessene i kroppen er mye av de samme enten det er postivt stress eller negativt stress. Det er uansett en aktivering av nervesystemet og den må reguleres. 

Derfor må jeg være ekstra påpasselig med egen energistyring slik at jeg ikke bruker opp energibudsjettet og brenner ut. 

Den siste uka har jeg startet litt hardt etter ferien. Det merker jeg nå, og jeg ser det på de biometriske målingene. 

Nå må jeg ta det mer med ro, og roe ned tempoet. Derfor ser jeg ekstra frem til å dra ut i skogen på jakt og smyge rundt i lavt tempo. Det krever veldig lite energi:) 

God helg.