Trøkke til og mye MAN Love

Feb 08, 2024

Jeg er jo veldig fan av bærekraftig og kunsten å hvile. Men noen ganger må man gå skikkelig i kjelleren for å lære mer om seg selv. 

Denne helgen har jeg vært med på ta et ishockeylag dypt ned i kjelleren, og se hva som skjer. Vi har gjort mye forskjellig. Tungt fysisk arbeid med bryting, uendelig mengde burpees, bæring av sandsekker opp og ned grustak, bære tunge stokker i timevis gjennom natten. Forsøke å løse meningsløse oppgaver og flere fikk virkelig smake på hvordan det er å dypt ned i kjelleren. Alt nøye og strøkent koordinert av  Aksel Johnsrud fra Forsvaret. 

Det fine var at mange lærte hvordan det er mulig å komme seg opp av kjelleren gjennom noe så enkelt som å flytte fokus og enkle pusteøvelser. 

Det å dyrke det vonde og negative tar deg aldri opp og fram. De lærte at tunge stunder kommer og går, men man har alltid mer i tanken enn det man tror. 

Men det beste av alt, var at vi fikk frem sårbarhet, omsorg for hverandre og deling av egne opplevelser ved å stoppe opp og reflektere mens vi sto midt i driten. 
Det er hardt å spille ishockey på elitenivå og da er man nødt til å ta godt vare på hverandre i tunge stunder. Det er da du får et sterkt lag. 

Et veldig sterkt øyeblikk var da den ene spilleren foran alle andre i en sirkel forteller hvorfor han ikke kan ta den helt ut pga nylig påvist sykdom, og hvordan han ønsket å bidra så mye han kunne. Spilleren sto løpet ut og tok ut mer enn de fleste gjennom smart tilpasning. 

Det beste minnet til flere av gutta var faktisk da vi plukket litervis med blåbær i striregn gjennom natten da de egentlig hadde fått beskjed om at vi var ferdig med alt, men så måtte de ut igjen. 

Vi klarte å gjøre det hyggelig også midt i driten og hadde masse fine samtaler i den stille natten der vi sakte men sikkert fylte bøtta med bær. 

Denne helgen ga meg mye læring i kraften av å gå kjelleren og utvise store doser MANLOVE❤️.