Vidde "skru av og skru på" !

Neste kurs kommer snart!

Kurset er designet for deg som ønsker å lære mer om hvordan å prestere godt over tid, enten det er i vanlig hverdag, på jobbe eller i idrettsammenheng. I dette kurset lærer du mer om hvordan å bygge et godt fysisk og mentalt overskudd og hvordan "skru av og skru på" med kvalitet.  

Kursets oppbygging

  • Oppstart: Kommer 
  • Kurslengde: Kommer 
  • Sted: Kommer
  • Gjennomføring: kommer

Innhold 

Vi skal snakke om Vi skal snakke om hvordan hodet og kroppen kontinuerlig jobber sammen (hjerne og nervesystem) Vi skal jobbe med verktøy og protokoller for hvordan du bevist kan “skru av og skru på” kropp og hode ut ifra behov (søvn,læring, fokus etc. Vi skal også snakke om hvordan du puster på påvirker deg både emosjonelt, fysisk og psykisk. Vi skal også snakke om hvordan vi direkte påvirke vårt eget nervesystem til å skru av og på med kvalitet. Her vil du få innsikt i hva som tar og gir energi, og hvordan du kan forvalte din egen energi best mulig - over tid.

Vi skal gi deg  noen verktøy og protokoller for hvordan du bevist kan “skru av og skru på” kropp og hode ut ifra behov (søvn,læring, fokus etc.  Vi skal også lære deg hvordan du kan måle og overvåke energinivået til kroppen så du kan ta gode valg for å unngå utmattelse og øke overskudd.


Kurset passer for deg  som ønsker teknikker for å skru av og på, eller som ønsker å prestere bedre i hverdagen enten det er innen idrett, jobb eller vanlig hverdag.  

    

 

 

  

                          Om kursholdere 

Lars Christian Larssen

Helse -og prestasjonstrener
Les mer om Lars

"Vidde er opptatt av hvordan du kan gjennomføre gode endringer som også er mulig å opprettholde over tid"